tiistai 31. tammikuuta 2017

Autoilua metsäteillä

Mikä on sinun paras autoilumuistosi?
Minulla se on ehdottomasti lapsuuden kesäiset päivät, jolloin istuimme isän ajaessa sisarusten kanssa auton takapenkillä ja kuuntelimme, miten pienet kivet alkoivat ropista soratiellä auton pohjaan, kun käännyttiin mummolaan menevälle tielle.
Mummolamme on tällä hetkellä tyhjillään ja käytämme sitä kesämökkinä. Tämän vuoden iso projekti on remontoida mummola siten, että siellä voisi käydä useammin myös talvisin. Aiomme asentaa taloon ilmalämpöpumpun ja uusia eristeet.
Maalla käyminen on mielestäni niin mukavaa, että päätin saman tien hankkia autoon lisävalot. Niiden ansioista myös pimeämmillä metsäteillä ajaminen on aina yhtä turvallista ja tasaista. Näissä olosuhteissahan katuvalot puuttuvat yleensä täysin ja tiellä pysyminen on tärkeää, koska soratien reuna viettää siten, että se pakenee helposti alta, jos ajaa liian sivuun.
Lähdemme jo ensi viikonloppuna katsastamaan tilannetta, jotta uudistustyöt saadaan käyntiin heti kevään alkaessa. Tästä tulee varmasti mahtava projekti. Ja mikä parasta, auto on jo valmiina, kun netistä voi kaiken tilata niin helposti ja näppärästi!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti