tiistai 7. helmikuuta 2023

Apua yleiseen vaivaan

Vaivaisenluu on todella monella yleinen vaiva ja syynsä siihen on jalkineilla. Kukapa nainen ei olisi jossakin elämänsä vaiheessa keikkunut korkeiden korkojen varassa. Jos niitä on käyttänyt paljon, voi olla, että se myöhemmin näkyy ja pahimmoisillaan tuntuu. Kaikille siitä ei tule kivuliasta ja useimmiten sitä ei edes tarvitse leikata.

Mutta mitä sitten, jos se vaivaa enemmän? Onko silloin edessä vaivaisenluuleikkaus? Tämän voi tutkituttaa lääkärillä, mutta mielestäni parhaimpia ovatkin juuri siihen tarkoitetut klinikat, jotka osaavat huomattavasti paremmin kertoa, mikä sinulla oikeasti on tilanne. Onko tilanne jo sellainen, että on mentävä leikkauspöydälle vai onko apua jostakin tuista?

Seikkailin hetken tuolla Perthesin sivulla ja minusta heidän kauppansa näytti todella mielenkiintoiselta. Oli erilaisia tukia niskaan, polviin ja selkään, joten tuli mieleen, että kuinka moni muu mieluummin kärsii vaivojensa kanssa kuin hakee niihin lievitystä? Nostin heti käden ylös! Olen juuri sellainen, että kärvistelen kauan, ennen kuin haen apua. Entä sinä, tunnustatko?



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti